Website / Hosting / Domeinnamen

Op zoek naar een website, een plaats om de site te runnen of je wenst een domeinnaam te registreren, dan kunnen we u zeker helpen. Na de aankoop laten we u niet in de steek, maar kan je ons steeds contacteren voor ondersteuning bij aanpassingen bij instellingen, aanpassingen aan de site of registratie aanpassingen. Laat je overtuigen en neem contact met ons op.

concrete5Concrete5
joomlaJoomla
wordpressWordpress
moodleMoodle
magentoMagento
drupalDrupal

Domeinnaam

Wat is een domeinnaam :
Een domeinnaam is een unieke naam die u voor uzelf, uw bedrijf of organisatie kan registreren. Ze geeft u een identiteit op het internet, een gemakkelijke manier om door anderen gevonden te worden. Een domeinnaam bestaat uit twee delen. Deze worden gescheiden door een punt, waarbij het eerste deel uitgelijk we teken bestaat en dus een gekozen naam maakt. Het tweede deel is de extensie waarmee je kan meegeven vanwaar je bent of op welke groep/land je je website richt.

Waarom een domeinnaam?
Aangezien het stukken gemakkelijker is om een naam te onthouden in plaats van een groep nummers, werd een domeinnaam gemaakt. Een gekozen domeinnaam wordt gekoppeld aan een IP-adres (vb 195.23.140.105). Via het ip-adres kunnen computers met elkaar praten en aangezien de domeinnaam gekoppeld is aan het ip-adres, kan je dus via de domeinnaam gegevens uitwisselen met een andere computer op het net.

Webruimte /Hosting

Wat is webruimte?
Na het maken van een website wenst je deze te delen met de wereld om zo gevonden te worden. Dit kan niet door de website op je computer te zetten. Je moet hiervoor je website op een webserver plaatsen. Deze webserver zorgt ervoor dat je website toegankelijk is op het internet. Aangezien je deze plaats gebruikt, moet je voor deze diensten betalen, waarbij de prijs afhankt van de soort webruimte (linux (php), windows (asp, asp.net)) en van de ruimte welke je wenst.
Dus indien u veel data en foto's wenst op te slaan zal dit merkelijk duurder zijn dan wanneer u enkel een statische website maakt in html. Hosting op een linux server zal ook stukken goedkoper zijn dan hosten op een windows server.

Aangezien we voor service gaan, is het belangrijk om feedback te krijgen. Aarzel dus niet om te laten weten wat je van onze werking en diensten vindt.

Onze diensten

Hieronder kan je de verschillende onderdelen van een website terugvinden.

Onze vakgebieden

60%
90%
20%
75%

Onze prijzen

Richtprijzen voor herstel Onderstaande prijzen zijn richtprijzen en dus niet bindend. We werken zoveel mogelijk met vaste prijzen omdat klanten een duidelijk zicht hebben over de mogelijke kosten van een nazicht. (Tegen over van uur prijzen zijn bij vaste prijzen geen extra kosten indien de herstelling of nazicht langer duurt dan voorzien. Wat natuurlijk voordelig is voor u als klant.)

Werkuren

Herstel

 • Installeren van besturingssysteem: 30
 • Formateren zonder gegevens behoud: 50
 • Formateren met gegeven behoud: 80
 • Back up voorzien op DVD: 10
 • Nazicht component: 25
 • Onderhoud van computer of laptop (vb. bij traag werkende computer): 50
 • Aan huis komen forfait eerste uur: 35

Website

Domeinnamen

 • Website 5 pagina startprijs: 150 €
 • Domeinnamen .BE:17/jaar
 • Webruimte basic (50mb Windows): 45/jaar
 • Grotere pakketten zijn verkrijgbaar
 • Voor meer gerichte prijsopgave kan je best contact opnemen om je noden en wensen mee te geven.
 • Andere domeinen zoals .nl, .com enz. zijn verkrijgbaar

Feedback van klanten

Microsoft windows vista, 7 en office xp,2010,2013
Hewlett Packard printers, computers, laptops
acer computers en laptops
Toshiba latops
Windows 8